hamburger menu

Keramische coatings

btm-arrow

Machinefabriek Saedt is een absolute specialist als het gaat om keramische coatings. Ter bestrijding van corrosie en erosie  maken zij al meer dan 15 jaar met veel succes gebruik van de keramische coatings van ARC (Advanced Reinforced Composites). Machinefabriek Saedt is exclusieve vertegenwoordiger van ARC keramische coatings voor Noord-Holland en Utrecht en heeft een een Chesterton Qualified ARC Workshop.  

De coatings van ARC zijn succesvol toegepast in en op pompen, afsluiters, slijtplaten, bochtstukken, stortgoten, vloeren, roerwerken, walsrollen, transportschroeven goten enz. enz. De werkzaamheden kunnen desgewenst ook op locatie worden uitgevoerd. Machinefabriek Saedt is als een van de weinige bedrijven in Nederland in staat om deze keramische coatings machinaal na te bewerken.  

Na het aanbrengen van de coatings van ARC zal de levensduur van de bewerkte onderdelen aanzienlijk worden verlengd. Ook neemt de efficiëntie in veel gevallen toe. Dit kan op termijn een enorme energiebesparing opleveren. De coatings zijn oplosmiddel vrij, zeer slijtvast en hebben een ongeëvenaarde hechting en chemische bestendigheid.  

Seadt logo
Arc logo

Ook onze partner De Back metaalconservering is Qualified ARC Workshop gecertificeerd.

Arc logo
Arc logo
KC SF 01
KC SF 02
KC SF 03